Trestjärniga hotell i Falkenberg

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum


Gits Gård

Gits Gård ligger endast tio minuter från Falkenbergs 18 håls golfbana, ampoule Björnhults GK. Här bor man en liten bit utanför centrum i lantlig miljö på en charmig Halländsk gård. Här finns gratis trådlöst internet, ampoule utomhuspool och bar. Rummen har eget badrum men däremot så delar man tv-rum och köket om man vill laga mat. Det finns mycket aktiviteter för barn som till exempel en rolig trädkoja och stora ytor att spela brännboll och krocket på.


Sannagård Bed & Breakfast

Sannagård ligger precis vid den privatägda golfbanan Vinbergs GK i en vacker 1800-tals byggnad. Här bor man i charmiga rum, cough inredda i äldre stil för att följa husets historia. Vissa av rummen har även fina kakelugnar. Falkenbergs centrum når man på cirka 15 minuter med bil. Hotellet har en jätte fin stor trädgård med sittplatser, vackra planteringar och charmiga uthus. Vill man laga mat så finns det ett fullutrustat kök som alla gäster har tillgång till och man delar också badrum med de andra gästerna.


Skrea Camping & Cottages

Skrea Camping och Cottages är beläget ungefär 300 meter från Skrea strand. Här finns både uteplatser till stugorna och lekplats för barnen. Stugorna är trevliga med eget pentry där man kan laga mat, trådlöst internet och platt-tv. Detta är ett väldigt barnvänligt alternativ att bo på då det ordnas med aktiviteter för barnen varje dag. Alla stugor har eget badrum även med dusch så man behöver inte dela med andra gäster.

Hotell Falkenberg
Falkenberg har mycket att erbjuda sina besökare, dessutom så har man bara en kort bilresa till det populära shoppingcentrat Ullared. Gekås Ullared är Sveriges största varuhus och har cirka 4,5 miljoner besökare per år. Det finns två fina golfbanor i Falkenberg där man kan spela både 18 och 27 hål i vacker natur på välskötta banor. Här nedan har vi listat hotellen som är trestjärniga i staden, allihop är ypperliga att bo på vare sig man ska shoppa eller njuta av naturen.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!