Skrea Camping & Cottages

Skrea Camping & Cottages
12345 8 röst, snitt: 3,50 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Skrea Camping & Cottages är en fin anläggning där det finns fyra olika stugalternativ, impotent vandrarhem och gemensamma utrymmen. Här bor man nära Kattegatt i ett familjevänligt område där man både kan hitta trevligt umgänge och sitta på sin terrass och filosofera. Skrea strand är två kilometer lång och man bor cirka 300 meter från vattnet. I området kring Falkenberg finns mycket att göra om man inte bara vill sola och bada. Inte långt bort ligger sveriges största varuhus Ullared dit folk åker långmila vägar för att fynda. Boka ett besök på Vallarnas Friluftsteater där man kan sjunga med i allsången eller se en populär fars.

På Skrea Cottages finns fyra alternativ så som Campingstuga A och B som är lite mer enkla alternativ. Här känns det lite mer som man är ute och campar på riktigt och man bor utan diverse bekvämligheter. Loftstugan rymmer hela familjen och likaså Bålastugan som har plats för två vuxna och tre barn eller fyra vuxna. Bålastugan är dessutom utmärkt om man reser med vänner och deras barn eller bara flera vuxna. Man kan då dra bort en skiljevägg och få en rejält rymlig altan där man kan äta och umgås allihop.

Här finns också fina nyrenoverade servicehus som är bra placerade runt om campingen. Dessutom finns det gott om toaletter och duschar i området och tvättstuga där man kan tvätta om man ska bo under en längre tid.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!