Nya Pallas Hotel

Nya Pallas hotell
12345 10 röst, snitt: 3,70 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Nya Pallas hotell är byggt 1991 och ligger centralt i Falkenberg med en mysig och välplanerad trädgård. Man bor i en lugn miljö i herrgårdsstil. Rummen har fått sin egen prägel då alla är inredda individuellt för ett personligt och inbjudande intryck. Vissa av rummen har balkong och altan. Det finns även större familjerum med fyra bäddplatser. I trädgården hittar man flera mysiga sittplatser, physician en servering och ett garden spa pool som går att boka. Hotellet har även ett spa, discount Västkusthälsan, capsule där man kan beställa ett flertal kurer, behandlingar och övernattningspaket. Som gäst på Nya pallas hotell får man även rabatt när man äter på fina restaurangerna Källaren Laxen och Gustaf Bratt.

Rummen är mysiga och har en äldre inredning som är både trivsam och bekväm. Man har inriktat sig på att skapa en skön miljö då fina saker skapar harmoni och glädje. Färgerna är lugna och ljusa och de flesta möbler går i mörkt gediget trä.

Hotellet har inriktat sig på relax då de vill att deras gäster ska riktigt kunna koppla av och ta hand om både kropp och själ vare sig man besöker staden i arbetet eller är på semester. Hotellets garden spa pool är 38 grader varm året runt. Är man spa gäst så ingår bokning av denna pool i priset annars så får man boka i samband med bokning av rummet. Förutom poolen så finns det en relaxavdelning som också går att boka men då tillkommer det en avgift.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!