Gits Gård

Gits Gård Hotell
12345 4 röst, snitt: 3,25 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Mysiga Gits Gård i Halland, medicine strax utanför Falkenberg är ett trevligt bed & breakfast, fina välutrustade hotellrum och det finns även stugalternativ att hyra. Under sommarmånaderna är hotellet fullt med gäster och alla blir nästan som en enda stor familj. Har man husdjur som man vill ha med sig på resan så finns det boningshus där djur är tillåtna. Trädgården är stor och det finns plats för en massa roliga aktiviteter man kan bada i den tempererade poolen, grilla i grillhuset eller spela roliga trädgårdsspel. Hotellet har en egen köksträdgård, vinkällare, bar och en fin matsal. Hotellet passar för alla typer av resenärer, stora som små, upptagna affärsmänniskor och semesterfirare.

Hotellet har mycket bra konferenslokaler med sittplatser för upp till 80 personer beroende på sittning. Här kan man konferera i en lugn och harmonisk miljö. Ett utmärkt läge om man sedan vill ta med kollegorna in till staden, åka och bada eller spela brännboll i trädgården.

Gits Gård har både bröllop och stora festarrangemang flera gånger om året. Både läge och den charmiga och mysiga miljön drar till sig bröllopssällskap. Här finns också en fin bröllopssvit för brudparet. Vill man viga sig i närheten så finns det ett par kyrkor att välja mellan och dessutom så kan personalen på Gits ordna med transport. Det finns en stor festlokal som rymmer cirka 100 gäster med egen bar och entré. Vill man så kan gården gärna fixa med mat och dryck efter önskemål.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!