Fyrstjärniga hotell i Falkenberg

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum


Grand Hotel Falkenberg

I en pampig byggnad från 30-talet alldeles intill Ätran ligger fina Grand hotell. Här bor man centralt med nära till revyer, ambulance shower, ailment pubar, natklubbar, restauranger och affärer. Rummen på Grand hotell är fina och ljusa, inredda i mjuka toner och kvalités möbler för bästa komfort. Alla rum har wifi och platt-tv med många kanaler. Hotellet självt har även nattklubb med dans under helgerna. Det finns dessutom ett bra gym, en relaxavdelning och bastu på hotellet.


Nya Pallas Hotel

Nya Pallas hotell är charmigt med en äldre inredning, kristallkronor i taken och gedigna trämöbler. Utanför hotellet finns en förtjusande trädgård med lummig grönska och vackra blommor med flera härliga sittplatser. Det finns dessutom en skön bubbelpool ute som går att bokas ihop med bastun om man vill koppla av lite mer privat. I hotellets trevliga matsal äter man en god frukost och även lättare rätter serveras under dagen.


Falkenberg Strandbad Hotel

Detta hotell ligger cirka två kilometer utanför Falkenbergs centrum mitt vid Skrea strand och havet. Detta är ett riktigt fint och lyxigt hotell. Hotellets parkering är gratis för alla boende gäster. Är man inte inne i centrum när det är middags tid så har hotellet en egen restaurang som serverar utsökt mat. Det finns dessutom en trevlig brasseriebar. Närliggande Klitterbadet har både spa och rekreationscenter där man även får ett förmånligt pris när man bor på Falkenberg Strandbad hotell.


Ocean Hotel

Även detta lyxiga hotell ligger precis vid Skrea strand. Rummen på Ocean hotell är väldigt fina och har en snygg och modern inredning som känns varm och inbjudande. Här har man använt sig av möbler som känns gedigna som till exempel stora skinnfåtöljer med en sliten känsla, fårskinn på sängarna och rustikt trä. Det finns Segway att hyra på hotellet, en Segway är ett batteridrivet, tvåhjuligt transportmedel att åka på, mycket praktiskt. Hotellet har fri parkering och en underhållande minigolfbana.

Hotell Falkenberg
Falkenberg är en mysig sommarstad vid Ätran, nära till vackra stränder och bad. Här finns många fina hotell att bo på vare sig man besöker staden vinter, vår, sommar eller höst. Staden har ett brett utbud av goda, smakrika restauranger, mysiga caféer och en hel del underhållning. På denna sidan finner ni Falkenbergs fyrstjärniga hotell.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!