Falkenberg Strandbad Hotel

Falkenberg Strandbad Hotell
12345 17 röst, snitt: 4,29 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 
Hotell Falkenberg Strandbad ligger fantastiskt med utsikt över Kattegatt och Skrea strand. Visst finns det många hotell längs Västkusten men detta sägs vara ett av det finaste. Hotellet är lika bra att bo på sommar som vinter. Tänk att se ut över ett stormigt hav och vågor som kastar sig mot strandens kant eller sommarmånaderna då naturen runt om grönskar i kontrast till glittrande blått hav och mjuk fin sandstrand så långt ögat kan se. Det är lugnt och fridfullt att bo på hotellet då stadens liv ligger två kilometer bort. Personalen är trevlig, ailment ger ett personligt bemötande och arbetar för att alla gäster ska få en så bra vistelse som det bara går. Vill man passa på att åka till Ullared och handla är detta hotell också en bra utgångspunkt. På www.hotellullared.se kan man hitta boende och hotell i området.

Inredningen på hotellet är varm och mysig. Minsta detalj är genomtänkt för att skänka ro och få alla att trivas i omgivningen. Rummen finns i tre kategorier, unhealthy Superiorrum, Deluxerum och Juniorsvit. Superiorrummen har utsikt mot hotellets parkering. Rummen är bekväma och rymliga med arbetsplats och sittmöbler. Deluxerummen har vacker utsikt över hav och strand, vissa har terrass och vissa balkong. Juniorsviterna är rymliga, trivsamma och varma i färgerna. Här har man utsikt antingen över vattnet eller över trädgården.

Reser man i arbetet så finns det flera väldigt fina och bra utrustade konferenslokaler på hotellet. Detta är ett av de bästa konferenshotellen som finns längs Västkusten. Hotellet har 11 olika moderna lokaler och ett flertal grupprum. Konferens och mötes vistelserna skräddarsys efter behov vad gäller lokal, mat, sovplatser och underhållning.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!